In cadrul companiei noastre gasesti instalator urgente 24/7

Ne consideram o echipa tanara, omogena din punct de vedere al experientei ce ne-am stabilit un singur scop profesional: sa raspundem prompt solicitarilor dumneavoastra cu solutii eficiente pe termen lung. Suntem dedicati meseriei invatate, chiar daca nu este intotdeauna curata, dar multumirea din ochii clientilor ne bucura atat de mult incat uitam o parte din aspectele neplacute. Serviciul de instalator urgente pe care il practicam nu este nici pe departe monoton. Ati fi surprinsi cat de variate sunt interventiile si ce solutii impun unele dintre ele. Tocmai aceasta variatie si lipsa de rutina ne determina sa fim prezenti la solicitarile Bucurestenilor cat si a celor ce locuiesc in Ilfov sau Otopeni 24/7/

Pentru ca majoritatea blocurilor din Bucuresti sunt in pragul varstei a doua si materiale utilizate la realizarea instalatiilor sanitare, termice si electrice au trecut de mult de procesul specific de imbatranire, este foarte probabil sa apara cedari ale acestora din ce in ce mai des. In situatia in care va confruntati cu probleme precum tevi sparte, robineti blocati, coloane infundate, lipsa de caldura sau scurt electric nu ezitati sa ne contactati la orice ora din zi sau noapte si un instalator urgente din cadrul companiei noastre va sta interveni imediat. Identificarea cauzei de aparitie si inlaturarea acesteia sunt prioritatile noastre numarul unu.

Instalator urgente pentru defectiuni sanitare

Defectiunile aparute in cadrul instalatiilor sanitare presupun de obicei inundari ale camerelor sau disfunctionalitatea completa a unui element cum ar fi chiuveta, dusul sau toaleta. Pentru a limita atat neplacerile cat si pagubele aveti in vedere ca la un apel distanta se afla un instalator urgente al companiei noastre pregatit sa intervina 24/7. Limitarea pagubelor incepe din momentul in care intrati in legatura cu operatorul nostru, deoarece acesta are pregatirea necesara pentru a va oferi asistenta tehnica pana in momentul in care echipajul ajunge la usa dumneavoastra.

In situatia in care va confruntati cu defectiuni ale sistemului sanitar din locuinta dumneavoastra puteti apela 24/7 la serviciile companiei noastre si un instalator urgente de serviciu va interveni prompt in remedierea defectiunii. Dispunem de cate 2 echipaje in fiecare sector al orasului Bucuresti si in zonele Ilfov si Otopeni. Fiecare echipaj este compus din 2 instalatori si o masina echipata atat cu unelte necesare interventiilor de urgenta cat si cu piese ale instalatiilor sanitare ce ar putea impune schimbarea.

Instalator urgente defectiuni termice

Instalatiile termice din locuintele noastre sunt supuse acelorasi auspicii precum cele sanitare. Depuneri de calcar, garnituri de o calitate precara sau materiale imbatranite pot cauza in orice moment o cedare a intregii instalatii. In situatia in care va confruntati cu o astfel de problema si aveti nevoie de un instalator urgente sanitare, nu ezitati sa ne contactati. Incercam sa fim mai mult decat simpli instalatori si vom gasi pentru linistea dumneavoastra solutii pe termen lung la care vom adauga si o garantie.

Este foarte neplacut ca in perioada rece a anului, instalatia dumneavoastra termica sa cedeze, fie din cauza centralei sau a caloriferelor. Cu atat mai mult cu cat evenimentul are loc noaptea. Pentru situatii similare am considerat ca se impune un serviciu de asistenta, 24/7 ce are in componenta si un instalator urgente termice. Nu trebuie sa va faceti griji despre costurile interventiei deoarece puteti verifica pe adresa noastra preturile standard pe care le practicam indiferent de ora la care intervenim sau de zona. Cel mai important lucru este ca dumneavoastra sa va reluati confortul dinaintea aparitie defectiunii si va asiguram ca noi ne vom da tot concursul pentru acest deziderat.

Instalator urgente defectiuni electrice

Unul dintre cele mai frustrante evenimente este reprezentat de cedarea instalatiei electrice in momente delicate cum ar fi un film, cupa campionilor sau o petrecere. Noi intelegem perfect momentul de tensiune generat de o astfel de situatie dar va recomandam sa apelati la cineva nu doar cu experienta dar si care foloseste ata echipament de protectie cat si instrumente de masurare si remediere specifice. Stati in siguranta! Poate suna ironic intr-un astfel de moment. Cel mai indicat lucru ar fi sa apelati la un instalator urgente electrice si in maxim 30 de minute lucrurile ar reveni la normalitate fara evenimente adiacente. Scenariile pot fi dintre cele mai sumbre in situatia in care decideti sa remediati o defectiune care se rezuma la mai mult decat inlocuirea unei sigurante. Fiti prudenti, pastrati-va calmul, evaluati corespunzator situatia si nu va supraevaluati competentele. Uneori simpla lipsa a echipamentului de protectie poate avea urmari grave.

Un instalator urgente pentru orice situatie

Speram ca am reusit sa acoperim exhaustiv eventualele defectiuni ce pot aparea in cazul instalatiilor sanitare, electrice sau termice din casa dumneavoastra. Cu un singur apel vom interveni de urgenta in vederea remedierii situatiei si restabilirii normalitatii inainte de ocurenta defectiunii. Pentru mai multa siguranta si pentru a scadea probabilitatea de aparitie a neplacerilor putem stabili o relatie pe termen lung. Angajatii nostri prefera sa previna decat sa combata, lucru care s-ar putea sa coincida si cu dorinta dumneavoastra si am putea stabili de comun acord perioade regulate de inspectie pe fiecare tip de instalatie in parte. Ne puteti contacta oricand si promitem ca vom gasi solutii ingenioase pentru satisfacerea nevoilor pe care le intampinati.