Solutii termice oferite de echipa noastra de instalatori Bucuresti pentru locuinte noi

Atunci cand ati decis sa construiti o locuinta noua este foarte important cum proiectati instalatia termica. Un proiect bine gandit, poate aduce nu doar un confort sporit dar si costuri lunare mai mici. De asemenea, piesele pe care alegeti sa le montati si maniera in care o veti face vor fi determinante pentru durata de viata a instalatiei in sine, pentru o functionare continua cat mai indelungata la un randament cat mai mare. Echipa noastra de instalatori Bucuresti este capabila sa va ofere cele mai bune solutii care incumba toate criteriile mai sus mentionate. Randamentul termic al unei locuinte cuprinde elemente de la sursa de caldura proprie, la conductele prin care agentul termic este transvazat, la termostat si pana la bariere termice si mijloace de echilibrare a presiunii statice a aerului incalzit. Daca toate acestea au fost calculate dupa criteriul optimizarii va veti bucura din plin de confort si costuri lunare mici. Si pentru ca mai sus am mentionat ca echipa noastra de instalatori Bucuresti abordeaza exhaustiv lucrarile sa nu credeti ca am uitat de design sau de ergonomie. Ne vom stradui sa beneficiati si de un design in concordanta cu asteptarile dar in acelasi timp vom economisi fiecare centimetru cub de spatiu.

Va punem la dispozitie cei mai buni instalatori Bucuresti 24/7

Reparatii Urgente

Am infiintat aceasta companie cu scopul de a pune la dispozitia dumneavoastra cei mai buni instalatori Bucuresti. Am realizat un studiu de piata si am constatat ca pe aceasta nisa sunt foarte multe firme si instalatori privati, dar care au mari lacune. De la lipsa de profesionalism la lipsa de educatie. Plecand de la aceasta premisa, am facut o selectie riguroasa a personalului nostru in care am inclus de la probe si metode de abordare a unei lucrari pana la role play cu diferite categorii de clienti. In urma procesului am continuat cu training specific domeniului si cu slefuirea sociala a celor selectati. Ne-am propus sa fim nu doar simpli instalatori Bucuresti ci si oameni care fac educatie cu clientii lor pe probleme cu instalatiile termice. Bineinteles cu scopul ca dumneavostra sa puteti aplica ideile noastre astfel incat sa ne sunati din ce in ce mai rar.

Un punct forte l-am considerat in abordarea integrala a potentialelor probleme ce pot aparea la instalatiile termice. De la repararea centralelor, curatarea conductelor, drenajul caloriferelor, instalarea termostatelor pana la remedierea defectiunilor aparute la coloanele de apa din subsolul blocurilor sau la crearea de trasee termice in locuintele nou construite. Asadar abordam exhaustiv toata gama de lucrari termice. Ne puteti contacta 24/7 si o echipa de instalatori Bucuresti din cadrul comaniei noastre va sta la dispozitia dumneavoastra in maxim 30 minute. Acest lucru este realizabil doar pentru ca dispunem de cate 2 masini aflate permanent in trafic in fiecare sector al Capitalei si in zonele Otopeni si Ilfov.

Preturi practicate de echipajele noastre de instalatori Bucuresti

Pentru ca am intalnit multe situatii in care unii dintre instalatorii din Bucuresti pe care i-am verificat, solicitau preturi diferite pentru aceeasi lucrare, ei avand criterii selective cum ar fi zona sau statutul social, am decis ca angajatii nostri vor avea in permanenta o tableta pe care am creat o aplicatie unde preturile vor fi standard pe fiecare tip de manopera sau piesa inlocuita. Inclusiv dumneavoastra va puteti face un costa estimativ al lucrarii. Mai mult decat atat pentru a putea fi competitivi am stabilit un set de preturi incomparabile cu cele practicate de concurenti. Asadar problemele pe care le veti intalni de acum incolo in cadrul instalatiilor termice nu vor mai fi nici costisitoare si nici de lunga durata.

Un scenariu in care aveti nevoie de instalatori Bucuresti

Reparatii Urgente

Pentru ca este in natura materialelor sa cedeze, este posibil ca la o ora din zi sau noapte sa se sparga o teava de apa calda. Ne contactati si in 30 de minute un echipaj de instalatori Bucuresti va fi la usa dumneavoastra. Vor analiza situatia si va vor propune mai multe solutii. Posibile solutii ar fi inlocuirea partiala / totala a conductei sau repararea acesteia. Solutiile propuse vor veni insotite de argumente ce presupun avantaje si dezavantaje pentru fiecare dintre ele. O veti alege pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Vi se va face estima de costuri. Si va incepe remedierea. Aceasta nu se termina decat atunci cand inclusiv mizeria rezultata este evacuata si vi s-a intocmit garantia aferenta lucrarii. Consideram ca o echipa de instalatori Bucuresti profesionali ar trebui sa va faca o vizita si la cateva zile dupa lucrare pentru a monitoriza fiecare element.

Puteti apela la echipajele noastre de instalatori Bucuresti non stop

Ne puteti contacta la orice ora din zi sau noapte deoarece va punem la dispozitie un serviciu permanent pentru remedierea instalatiilor termice. Echipajele noastre de instalatori Bucuresti va multumesc pentru increderea acordata si sunt gata de actiune non stop.