Importanta reabilitarii instalatiilor sanitare-electrice-termice

Reabilitarea instalatiilor sanitare-electrice-termice din subsolul blocurilor din Bucuresti ar trebui sa reprezinte o prioritate deoarece pot reprezenta un real pericol pentru sanatatea locuitorilor. Datorita umiditatii din subsoluri si a imbatranirii materialelor din care sunt realizate conductele au aparut sau sunt in curs de aparitie fisuri, degradari si robineti nefunctionali ce pot pune in pericol nu doar sanatatea locatarilor dar pot genera costuri lunare foarte mari.

Pierderile de apa datorate fisurarii tevilor se reflecta in scaderea presiunii in instalatiile de apa calda si rece si in facturile lunare foarte mari. Alt aspect negativ care poate fi evitat prin reabilitarea subsolurilor dumneavoastra este legat de inlaturarea mediului propice dezvoltarii bacteriilor, coloniilor de sobolani si a efectelor produse de acestia. Mediul constant umed favorizeaza exponential dezvoltarea gandacilor si a tantarilor ce sunt purtatori de virusuri.

Verificati constant starea bransamentelor din subsoluri

Verificati constant starea subsolurilor dumneavoastra, faceti inspectii periodice tevilor, robinetilor si montati un termohigrometru. In cazul unei umiditati mari, peste 80% aerisiti incaperea. In cazul in care robinetii sunt blocatii sau au scurgeri apelati la un instalator pentru a diminua cat mai repede pagubele produse. Deasemenea tevile care prezinta zone corodate trebuiesc schimbate, deoarece pericolul cedarii materialului este iminent.

 

Scenariul cel mai grav ce se poate intalni in subsolurile blocurilor ce au ne voie de reabilitarea bransamentelor este reprezentat de scurgerea dejectiilor ce amplifica exponential riscul dezvoltarii unor bacterii ce ne pot imbolnavi cu urmari foarte grave.

Mucegaiul si igrasia pot invada in primul rand apartamentele de la parter urcand ulterior si la etajele superioare. Odata infiltrat in pereti, mucegaiul, se va extinde si la mobilier si poate ajunge inclusiv la hainele noastre contribuind semnificativ la o expunere directa bronsitelor sau problemelor respiratorii. Pentru situatii similare, motto-ul nostru este : "Preferam sa prevenim decat sa combatem". Tratati cu seriozitate maxima reabilitarea instalatiilor sanitare-electrice-termice aflate in subsolul dumneavoastra si evitati sa va expuneti gratuit unor pericole iminente.

Oferim solutii tehnice pe termen lung reabilitarii bransamentelor din subsoluri

Firma noastra dispune doar de personal calificat ce in urma solicitarii unei inspectii va oferi solutii tehnice pe termen lung reabilitarii bransamentelor din subsolurile blocurilor dumneavoastra. Materialele utilizate vor fi conducte de PPR, PVC si robineti tratati anticoroziune. Lucrarile se vor desfasura rapid in conditii de siguranta si vor fi insotite de garantii scrise. Nu trebuie sa va ingrijorati de zgomote puternice sau de perioade de lucru interminabile. Suntem profesionisti, executam lucrarile rapid si doar in intervale orare cand locuitorii blocului pot fi deranjati.

Deasemenea, nu trebuie sa va ingrijorati nici de resturile sau mizeriile post lucrare, deoarece abordam exhaustiv fiecare interventie. Inspectam, propunem solutii, executam, facem curat, oferim garantie si reinspectam la un interval de cateva zile. In functie de volumul si complexitatea lucrarilor de reabilitare a bransamentelor stipulam contractual periada de lucru, intervalul orar, materialele utilizate si garantia aferenta lucrarii.

Costuri privind reabilitarile sanitare, electrice si termice

Costurile pe care le percepem nu sunt standard. In functie de solicitarile si nevoile dumneavoastra si in concordanta cu volumul lucrarii de reabilitare, negociem pretul. Deasemenea ne pliem pe posibilitatile financiare ale dumneavoastra si putem stabili un plan lunar de plata astfel incat sa beneficiati cat mai rapid de conditii normale de coexistenta fara a resimti financiar acest lucru.

Seriozitatea si solutiile pe care le-am oferit pana in prezent clientilor nostri au creat precedent si ne dorim sa continuam in acelasi trend, avand un singur scop: conditii de coabitare normale din punct de vedere sanitar, termic si electric pentru toti Bucurestenii. Va multumim ca ati vizitat paginile website-ului nostru si va propunem o colaborare fructoasa pe termen lung.