Racordam curat si eficient masini de spalat, boilere, hidrofoare, masini de spalat vase si filtre

Am format o echipa de instalatori calificati, tineri si spirituali ce au ca scop unic profesional, intelegerea nevoilor clientilor nostri si punerea in practica a celor mai eficiente solutii. Solutiile privind racordarea la instalatia sanitara a masinilor de spalat, boilerelor, hidrofoarelor, masinilor de spalat vase si a filtrelor de apa intalnesc pe deplin criteriile ergonomiei spatiului si cel al utilizarii eficiente a resurselor. Nu facem rabat de la calitate si in acelasi timp utilizam cerebral fiecare centimetru de spatiu avan in vedere toate necesitatile clientului.

In fiecare sector al Bucurestiului dispunem de cate 2 masini amplasate strategic in trafic, astfel incat operatorul nostru sa poate trimite la adresa dumneavostra cat mai repede un echipaj de interventie. Costurile implicate le puteti afla direct de la operatorul telefonic dar si de pe pagina website-ului nostru cu produse. Pe langa seriozitatea si promptitudinea de care dam dovada in abordarea problemelor legate de racordarea la reteaua de apa a elemntelor mai sus mentionate va garantam cele mai mici preturi dintre competitorii nostri. Lucrul acesta il veti observa si faptic, nu doar scriptic.

Instalarea unei masini de spalat rufe se poate face si intr-o maniera profesionala

Este o obisnuinta printre romani ca atunci cand vor sa racordeze la reteau de apa o noua masina de spalat, sa isi sune un prieten care are o bormasina si o cheie. Intr-adevar asta este cea mai ieftina solutie. Dar ulterior se constata urmatoarele probleme: masina de spalat rufe a fost instalata folosind spatiul total neergonomic, gaurile date in pereti dainuie ca niste cicatrice perioade lungi de timp, furtunele au fost lasate la vedere iar cand deschizi usa masinii de spalat te impiedici de ea sau de furtunul de scurgere ce trebuie intins prin hol spre baie.

Evita toate aceste neplaceri si apeleaza la un echipaj al firmei noastre. Ajuns la fata locului, ii explici care sunt nevoile tale si dupa un scurt brain-storming in cadrul echipajului vei putea alege solutia care se potriveste cel mai bine necesitatilor tale. Lucrarea va fi efectuata rapid, curat si fara batai de cap. Masina de spalat isi va gasi locul perfect astfel incat furtunul de racord si cel de scurgere sa fie mascate, spatiul sa fie optimizat iar cicatricele din pereti vor fi insesizabile. La un apel distanta se afla o echipa tanara dispusa sa iti satisfaca toate nevoile.

Racordam boilere eficient si profesional

Reparatii Urgente

Indiferent de dimensiunea lor sau numarul de robineti pe care ii vor deservi boilerele pot fi racordate atat eficient cat si intr-o maniera profesionala. Eficient inseamna ca pentru un boiler care trebuie sa incalzeasca apa atat pentru cada si pentru chiuveta din baie dar si pentru cea din bucatarie, va fi utilizat un numar minim de tevi, coturi si traverse astfel incat sa nu afecteze imaginea peretilor. Si profesional, din punctul nostru de vedere se rezuma la alegerea celor mai potrivite materiale, fara compromisuri, cu cat mai putine gauri in pereti si functional 100%. Deasemenea curateneia necesara in urma lucrarii revine tot in atributiile echipajelor noastre. Si pentru a creea o relatie de lunga durata cu clientii nostri le oferim nu doar cele mai mici preturi din piata dar si o garantie a lucrarii.

Instalam hidrofoare si oferim solutii pe termen lung

Hidrofoarele prin natura lor sunt menite sa transporte lichidele dintr-un loc la o anumita distanta dar si sa creeze rezerve de apa in recipienti speciali pentru perioadele secetoase sau cand consumul necesar il depaseste pe cel potential. In situatia celor care stau la curte si doresc sa isi monteze un hidrofor fie pentru marirea presiunii din instalatia deja existenta sau pentru crearea unui sistem de back-up va oferim atat consultanta cat si servicii de calitate. Vom folosi metode neinvazive in raport cu gazonul dumneavostra si in acelasi timp veti beneficia de un sistem functional pe termen lung. Pe termen lung implica inclusiv izolarea racordurilor cat si a hidroforului pentru a fi protejat de umiditate si schimbari climaterice. O astfel de lucrare se termina doar cand angajatii nostri au curatat toate reziduurile aferente lucrarii iar beneficiarul spune "Multumesc!"

Montarea masinilor de spalat vase nu reprezinta o corvoada

Chiar daca sunt multe persoane care afirma ca montarea masinilor de spalat vase se poate transforma intr-o corvoada, datorita spatiilor inguste si pozitiilor de lucru nefiresti, noi va relatam din experienta ca avand uneltele necesare si putina logica poti termina lucrarea sub 30 minute. Timp in care totul este curatat si verificarea finala efectuata. In general la masinile de spalat vase presiunea de lucru a apei este mai mare deci si riscul spargerii vreunui racord creste. De aceea noi alegem racordurile furnizate de firma Romstal pentru ca de-a lungul timpului s-au dovedit singurii parteneri de incredere. Puteti verifica preturile unei astfel de lucrari pe sectiunea produse din menu-ul website-ului sau apeland direct operatorul nostru.

Montam filtre de apa pe orice tip de instalatie sanitara

Filtrele de apa au devenit o necesitate nu doar in cazul protejarii tevilor, robinetilor sau a masinilor de spalat dar si a vietii in sine. In traseul apei din bazinul orasului pana la robinetul din casa dumneavoastra exista foarte multe puncte nevralgice prin care se pot infiltra inclusiv agenti patogeni pe langa alte metale daunatoare organismului uman precum mercurul, plumbul sau excesul de fer. Pe langa toate aceste pericole se adauga si utilizarea in exces a ingrasamintelor chimice si a substantelor din agricultura care au patruns in panza freatica si sunt responsabile direct de formarea nitritilor. In concluzie va recomandam sa va instalati filtre de apa pentru a va proteja nu doar casa ci si sanatatea. Sunati in orice moment si echipajele noastre din teren vor fi la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente de montare a filtrelor de apa.

Alegeti o montare profesionista si renuntati la prejudecati

Prejudecati de genul "lasa ca si eu pot sa fac" sau "merge si asa" in timp au doar urmari de nedorit. De la inestetic la foarte putin practic pana la periculos. Pentru mai multe detalii legate de siguranta instalatiilor dumneavoastra vizitati sectiunea de sfaturi din website. Va multumim!