Placerea unei vieti sanatoase - Jacuzzi

Instaleaza-ti Jacuzzi - placerea unei vieti sanatoase

Daca ati ajuns la nivelul la care sa va permiteti achizitionarea unui jacuzzi si ardeti de nerabdare sa va destindeti, singuri sau cu familia, dorinta va va fi indeplinita foarte usor: sunati la 0754 400 800 si, pentru doar 260 de lei, un Instalator Bucuresti va executa repede si bine instalarea acesteia. Dar… sa vedem mai intai ce este jacuzzi si de ce este asa de indicat sa il folosim, cu atat mai mult cu cat termenul creaza, uneori, confuzie, toate cazile cu jet sau baile fierbinti fiind incadrate in aceasta categorie.

Numele de Jacuzzi este marca inregistrata si se refera la o companie care produce cazi termale sau cu jet de apa, companie care a fost infiintata in 1915 de sapte frati italieni emigrati in America (Giacondo, Gelindo, Candido, Valeriano, Francesco, Rachele si Giuseppe) si au fabricat, la inceput, elice de avioane!  Acum, dupa ce ne-am lamurit ce este jacuzzi, sa vedem de ce ar trebui sa ne procuram o asemenea „instalatie”, ce beneficii majore pot aduce sanatatii noastre, pentru ca placerea sigur va exista, desigur, in conditiile in care vom fi „loviti” cu zeci de jeturi de apa cu temperatura dorita, combinata cu alte tehnici antistres.

Jacuzzi image

Hidromasajul dintr-o jacuzzi imbina cele trei tehnici ale masajului clasic, adica masajul mecanic, termic si chimic, doar ca acestea se aplica prin intermediul unui fluid, care poate fi apa, aer sau combinatia acestora. Efectul obtinut este cel cunoscut: relaxarea aparatului muscular, imbunatatirea circulatiei sangelui, eliminarea durerilor, tonifierea tesuturilor si imbunatatirea aspectului pielii. De fapt beneficiile sunt mult mai multe si mai diverse, revigorarea in totalitate a organismului – a aparatului respirator, a aparatului digestiv dar si a sistemului nervos – refacerea dupa evenimente accidentale sau operatii, reducerea anxietatii fiind doar cateva dintre aceste beneficii. Mai mult, este utilizat si ca metoda de tratament, pentru reducerea durerilor cronice sau acute, in cazul artrozelor, impotriva durerilor bazinului, combate celulita (de toate tipurile: cauzata de alimentatie, genetica sau hormonala), amelioreaza insomnia si reduce tensiunea cerebrala.

Combinatia masaj – caldura – apa actioneaza in mai multe moduri asupra organismului: caldura dilata vasele si imbunatateste circulatia iar presiunea jeturilor micsoreaza tensiunea musculara prin masajul pe care il produc.

Exista chiar „retete” care trebuie executate, in cazul tratamentului cu jacuzzi, in functie de „boala” care trebuie combatuta: artroza, insuficienta circulatorie, celulita, stres etc. Spre exemplu, pentru artroza, trebuie executate 2 sedinte pe saptamana, a cate 10 – 15 minute, cu apa la temperatura de 37 – 38 grade celsius.

Remarcabil este faptul ca tratamentul prin aero – hidromasaj NU are efecte secundare si poate fi utilizat de persoane de toate varstele.

Intr-un articol viitor vom discuta despre „Criteriile de alegere a unei cazi cu hiromasaj”.

Daca doriti informatii suplimentare despre aceasta tema sau doriti consiliere pentru alegerea sau / si montajul unei jacuzzi, ne puteti suna la telefon +40 754 400 800 – adica la Instalator Bucuresti – sau ne puteti vizitata la sediul nostru de pe strada Vasile Lascar nr. 143, in sectorul 2, Bucuresti.

Publicat la