Asiguram serviciu profesional de montaj centrale termice

Oferim serviciu specializat de montaj centrale termice la nivelul intregului oras plus zonele Otopeni si Ilfov. Avem in permanenta pe teren ehipaje pregatite sa preia apelurile dumneavostra astfel incat sa nu mai fiti obligati sa asteptati dupa o programare. Ne putati contacta la orice ora din zi sau noapte si vom raspunde promp oferind solutii pe termen lung si o lucrare impecabila.

 

Atat eficienta cat si randamentul centralei depind de un numar de factori cum ar fi dimensionarea corecta a tevilor, numarul si pozitionarea caloriferelor, diametrul fitingurilor si de utilizarea corecta a aeristoarelor automate. Un alt facor important este reprezentat de pozitionarea termostatului. Cu toate ca echipa noastra este tanara, beneficiaza de suficienta experienta pentru a va oferi cele mai bune solutii ce incumba toti factorii mai sus mentionati si astfel comfortul dumneavoastra termic va fi sporit. Avand un randament cat mai apropiat de 1 si costurile lunare cor fi diminuate. Consideram ca suntem experti in montaj de centrale termice in schimb va lasam pe dumneavoastra sa ne confirmati.

Serviciul nu se rezuma doar la simplul montaj al centralei termice ci abordeaza in totalitate detalii ce uneori nu sunt cunoscute de catre clienti. De exemplu trebuie montat obligatoriu un filtru magnetic si tot pentru o mai buna functionare, atat centrala cat si caloriferele trebuiesc spalate cu o solutie chimica ce previne depunerea de calcar. Robinetii fiind si ei supusi aceluiasi tip de tratament.

Operatiunea de perforare a peretilor va fi efectuata cu echipament special, astfel incat gaurile vor avea exact dimensiunile impuse si vor fi perfext rotunde. Totul va fi planificat si executat in asa maniera incat spatiul folosit sa fie exploatat la maxim fara a afecta designul interior al locuintei. Curatenia aferenta lucrarii de montaj centrale termice revine tot echipajului nostru. Apeland la solutiile oferite de angajatii nostri veti beneficia nu doar de solutii optimizate in concordanta cu nevoile dumneavoastra dar si de cele mai mici preturi raportate la calitatea serviciilor oferite.

Preturi montaj centrale termice

Puteti intra pe sectiune produse de pe website-ul nostru si veti avea acces la preturi fara sa fie nevoie sa va logati. Pretul prezentat include toate operatii necesare pentru montjul centralei termice. De la deplasare, consiliere, montarea efectiva a centralei si a caloriferelor, gaurirea peretilor pana la punerea sub presiune a intregii instalatii. Deasemenea pretul include si curatarea locuintei de mizeria specifica acestui tip de lucrare. Misiunea angajatilor nostri se termina cand centrala termica funcioneaza in paramatrii impusi de constructor, nu apar scurgeri de apa, totul ramane curat iar dumneavoastra spuneti "Multumesc!".

Pe langa tot acest proces pretul pe care il platiti pentru montajul instalatiei termice cuprinde atat o garantie cat si o verificare periodica a lucrarii. Ne dorim o colaborare pe termen lung cu clentii nostri si de aceea va punem la dispozitie doar servicii de calitate la un pret corect. Pentru mai multe detalii legate de intretinerea unei centrale termice intrati pe sectiunea de sfaturi a website-ului nostru sau ne puteti contacta telefonic in orice moment. Retineti ca echipajele noastre sunt pe teren 24/7 si sunt gata de actiune! Va multumim ca ne-ati vizitat si in cazul in care aveti orice nelamurire vis-a-vis de montajul unei instalatii termice nu ezitati sa ne contactati