Asiguram in regim de urgenta drenaj apa din subsoluri, garaje, pivnite si beciuri

Datorita infrastructurii cu o capacitate relativ mica de retentie si circulatie a apelor in cazul ploilor abundente este foarte posibil ca excedentul de apa sa refuleze in subsoluri, garaje, pivnite sau beciuri. Pentru a evita infiltrarea apei in structura de rezistenta a cladirilor ne puteti contacta in orice moment din zi sau noapte si unul dintre echipajele noastre de serviciu va interveni rapid. Asiguram interventii la inundatii pe toata raza orasului Bucuresti si in zonele limitrofe, Otopeni si Ilfov.

In situatia in care o conducta din subsolul dumneavoastra cedeaza si observati relativ tarziu, cantitatea de apa acumulata poate genera probleme serioase. De la crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea igrasiei sau a mucegaiului pana la afectarea structurii de rezistenta a imobilului. Pentru a evita toate aceste probleme, compania noastra a amplasat strategic in interiorul orasului cate 2 masini ce pot interveni de urgenta 24/7.

Limitam pagubele produse de inundatii cu motopompe ce au debit de 40mc/h

Pentru a fi siguri de eficienta interventiei, am dotat masinile echipajelor noastre cu motopompe ce au o capacitate de refulare de 40 mc/h. Debitul asigurat pentru drenajul de urgenta al subsolurilor, beciurilor, garajelor sau pivnitelor a fost calculat in concordanta cu statisticile cantitatilor de apa din ultimii 5 ani, provenite din ploile naturale si cu cantitatea de apa ce se poate acumula in cazul cedarii unei conducte.

Stati in siguranta si nu incercati sa interveniti singuri, deoarece este foarte probabil ca apa ce a inundat subsolul sa fi angrenat si obiecte contondente sau sa fi ajuns in contact un un cablu alimentat electric. In aceasta situatie un potential dezastru este iminent. Evaluati situatia in mod cerebral si apelati la un instalator ce va interveni nu doar cu unelte specifice ci si cu echipament de protectie. Evitati escaladarea pagubelor! Sunati oricand la unul din operatorii companiei noastre si beneficiati de asistenta gratuita de specialitate pana in momentul in care echipajul nostru ajunge la adresa dumneavoastra. Avem experienta in drenajul apei din subsoluri, beciuri, garaje si pivnite, contati pe noi!