Despre sifonul de pardoseala | Instalator Bucuresti

Despre sifonul de pardoseala

Montarea sifonului de pardoseala este o operatie foarte dificila, pe care doar un Instalator Bucuresti o poate executa corect, cu garantie, desi, la prima vedere pare ceva simplu si banal, pe care oricine are putina indemanare la lucrari practice o poate executa repede si bine. Drept dovada, executia unei astfel de lucrari dureaza minimum 3 ore, dar se poate extinde pana la 7 ore daca nu sunt conditii propice – nu exista aerisire directa (trebuie asteptat sa se depuna praful), magazinul din care se pot achizitiona materialele trebuincioase se afla la mare distanta – sau daca betonul care trebuie spart este foarte dur.

Sa vedem, mai intai, ce este si ce rol joaca sifonul de pardoseala, pentru a putea, pe acesta baza, sa vedem in ce variante constructive il putem gasi si care sunt utilizarile de baza ale acestuia.

Sifonul de pardoseala – v-o poate spune cel mai bine un Instalator Bucuresti, care a re o experienta bogata in realizarea unor astfel de lucrari – este o solutie perfecta pentru drenarea, printr-un singur loc, a unor spatii unde este posibila si probabila aparitia lichidelor, cu sau fara impuritati in suspensie, cum ar fi baia, balconul, pivnita, terasa camera tehnica, bazinul sau chiar acoperisul orizontal. Avand in vedere acest important rol pe care il indeplineste, este evident pentru oricine ca este o parte componenta foarte importanta a unei instalatii de colectare si evacuare a apelor pluviale sau menajere, dupa caz.

Daca vreti un sfat bun, chemati un Instalator Bucuresti sa va execute o lucrare de acest gen, dar daca doriti sa experimentati singur – pe banii dumneavoastra, desigur – atunci nu este lipsit de interes sa va informati cat mai constiincios si sa cititi tot ce gasiti despre acet subiect si, normal, incepeti cu articolele pe care le gasiti pe blogul nostru, unde veti gasi notiunile de baza.

Clasificarea sifoanelor de pardoseala

Clasificarea sifoanelor de pardoseala se poate  face dupa mai multe criterii – despre unul am vorbit mai sus, este vorba de locul, mai bine zis de destinatia incaperii unde va veni montat, si implicit de debitul maxim de evacuare pe care trebuie sa il asigure, atat in mod normal de functionare, cat si in cazuri de „forta majora”, cand sunt utilizate toate sursele de apa ale acesteia – asa incat vom aborda aceasta tema intr-unul din articolele viitoare, pe care il veti gasi tot pe acest blog si care va avea, desigur, o denumire cat se poate de sugestiva: „Clasificarea sifoanelor de pardoseala”.

Daca, in decursul „actiunii” de realizare a schimbarii sifonului de pardoseala, v-ati „poticnit” si nu aveti nici un specialist printre vecini sau prieteni, puteti suna la +40 754 400 800 – la Instalator Bucuresti – ori daca ati plecat dupa achitionarea de materiale de montaj pentru acesta, si ati ajuns in zona, puteti sa ne vizitati, pe strada Vasile Lascar nr. 143, in sectorul 2, si veti gasi o consiliere profesionala in domeniu si poate chiar o mana de ajutor, daca veti considera ca cele spuse de expert depaseste posibilitatea dumneavoastra de executie!

Publicat la