Desfundare canalizare - unul dintre serviciile la care excelam

Colmatarile din interiorul tevilor de canalizare apar din cauza depunerii grasimilor. Aceste depuneri de grasimi actioneaza ca un magnet fata de materialele preponderent higroscopice precum hartia igenica sau servetelele demachiante amplificand micsorarea sectiunii conductei. In consecinta capacitatea de preluare a conductei de canalizare este diminuata. Acest aspect se resimte din plin atat dimineata cat si seara cand majoritatea locuitorilor din bloc utilizeaza baia. Consecintele pot varia de la o scurgere mai lenta a apei menajere, la mirosuri neplacute, bacterii dezvoltate pana la un blocaj mecanic ce conduce la inoperabilitate totala a instalatiilor sanitare. Va recomandam sa apelati la un serviciu de desfundare canalizare inainte de a inregistra pagube semnificative.

Avem echipaje pe teren 24/7 la nivelul intregului oras Bucuresti si in zonele Ilfov si Otopeni pregatite sa intervina in orice moment. Serviciul de desfundare canalizare, in functie de complexitatea situatiei pe care o stabilim cu ajutorul unei camere video, este asigurat cu jet de apa sub presiune sau prin utilizarea unui dispozitiv de curatare specific (sarpe). Solutiile corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra sunt acum doar la un apel distanta. In cazul in care sunteti multumiti de serviciile de desfundare canalizare oferite de compania noastra, va propunem o colaborare pe termen lung. Putem stabili de comun acord un interval regulat in care unul din echipajele noastre inspecteaza si executa o spalare de preventie a conductelor.

Oferim solutii simple pentru desfundare chiuvete

Chiuvetele, ca parte componenta a instalatiilor sanitare sunt cele mai predispuse la infundare. Din neatentie sau graba, in chiuveta ajung de la fire de par, firimituri pana la mici componente de jucarii aruncate de copii. Pe langa cele enumerate, lipsa unui filtru, amplifica depunerea de calcar ce favorizeaza retentia particulelor solide. O chiuveta infundata reprezinta un mediu propice dezvoltarii bacteriilor iar resturile de mancare ce vor intra in descompunere sunt responsabile pentru mirosul neplacut. Cea mai simpla solutie de desfundare chiuvete este reprezentata de plicurile cu granule ce pot fi gasite la orice magazin.

Recomandam aceste solutii in situatia in care scurgerea inca mai preia o parte din debitul robinetului si in conditii de utilizare in siguranta. Aerisiti bine incaperea si nu lasati plicurile in proximitatea copiilor. In cazul in care aceasta metoda nu functioneaza ne puteti apela 24/7 si un echipaj al firmei noastre va fi prezent intr-un timp scurt pentru desfundarea chiuvetei. Cel mai probabil va utiliza un dispozitiv mecanic de eliberare a depunerii dupa care va face o spalare cu un jet de apa provenit de la un compresor.

Ne puteti solicita 24/7 pentru desfundare WC

Depunerea de calcar si saurile din abundenta au facut ca suprafetele interioare ale tevilor sa devina abrazive astfel retinand foarte usor elemente fine precum hartia igenica. Aceste straturi au devenit multiple in timp iar coloana de scurgere s-a ingustat foarte mult. In aceasta situatie se impune o interventie mecanica pentru desfundare WC cu scopul de a evita in primul rand dezvoltarea bacteriilor si alte eventualele neplaceri. Ne puteti contacta in orice moment si unul dintre echipajele noastre va interveni rapid in desfundarea WC-ului.

Costurile operatiunii de desfundare WC il puteti vedea afisat standard, indiferent de ora sau zona din care sunati. Evitati sa folositi, in cazul WC-urilor substante chimice de desfundare deoarece avand in vedere deschiderea mare in care sunt aplicate, devin ineficiente iar gazul rezultat in urma descompunerii este foarte toxic. Incercati doar pompa de desfundare WC ca solutie pe termen scurt.

Desfundare sifoane de pardoseala – un cosmar fara uneltele necesare

Sifoanele din pardoseala sunt printre cele mai sensibile elemente componente ale instalatiei sanitare deoarece au un rol determinant in cazul exceselor de apa. In cazul unui robinet uitat deschis, sau in situatia in care o conducta cedeaza, sifoanele de pardoseala sunt cele care preiau toata cantitatea de apa si o transporta spre canalizare. De obicei acestea sunt incastrate in gresie, aspect ce le determina sensibilitatea. Pentru desfundare sifoane de pardoseala sunt total nerecomandate solutiile chimice.

In situatia in care nu dispuneti de unelte specifice desfundarii sifoanelor din pardoseala va recomandam sa apelati la ajutorul unui instalator deoarece este foarte probabil sa augmentati problema deja existenta. Pentru desfundare sifoane de pardoseala si conductele aferente acestora trebuie utilizata o camera video pentru inspectarea zonei deoarece o metoda invaziva poate conduce pana la scoaterea gresiei si inlocuirea efectiva a sifonului.

Desfundarea instalatiilor sanitare trebuie tratata ca o urgenta

Echilibrul familiei este in general priritatea numarul 1 pentru fiecare dintre noi. Echilibru inseamna din punctul nostru de vedere in primul rand preventie si nu combatere. De aceea va recomandam sa va evaluati elementele de scurgere din instalatia sanitara si sa interveniti prompt, acolo unde acestea par sa nu functioneze in parametri. Toate colmatarile din interiorul instalatiei reprezinta mediul ideal de formare si dezvoltare pentru bacterii ce ne pot imbolnavi. In situatia in care colmatarile s-au solidificat va recomandam sa ne contactati pentru a evita o eventuala fisurare a conductelor in incercarea dumneavoastra de a le desfunda.