Executam gauri hota Bucuresti, carotari beton 50-200mm

Unele obiecte sanitare, termice sau electrice din casa noastra au nevoie de aerisiri speciale. Acest aspect presupune gaurirea peretilor. Din cauza betonului armat din care sunt construiti in general acestia, incercarea de a-i perfora se poate transforma intr-un cosmar. Cu atat mai mult cu cat gaura trebuie sa aiba o anumita dimensiune. De exemplu pentru gauri in beton pentru montajul hotelor sunt necesare de obicei diametre de 120 mm.

Incercarea de gaurire in beton cu o bormasina normala cu scopul de a obtine un diametru perfect de 120 mm, poate dura cateva ore bune obtinandu-se un rezultat sub mediocru. De la aspect, forma sau mizeria lasata de o bormasina normala pana la deranjarea colocatarilor. O alta urmare cu caracter negativ a incercarii de gaurire a peretilor poate fi ranirea sau deteriorarea obiectelor din jur. Va recomandam sa ramaneti in siguranta si sa apelati cu incredere la serviciul nostru. Avem cate 2 echipaje amplasate in fiecare sector al Bucurestiului pregatite sa intervina in regim de urgenta la solicitarea dumneavoastra. Executam intr-o maniera profesionista gauri hote, gauri evacuari gaze centrala, gauri instalatii aer conditionat, gauri instalatii sanitaresi gauri aerisiri.

Carota asigura o perforare diamantata profesionala

Procesul de perforare este asigurat prin intermediul unei carote si se efectueaza cu un nivel de zgomot redus, sub 60 db. Indiferent de armatura peretelui sau densitatea acesteia, gaura va avea exact diametrul dorit si va fi obtinuta intr-un interval de 25-40 minute. Acest tip de echipament profesional asigura decupaje in beton armat, granit, gresie, caramida sau BCA. Un alt avantaj in utilizarea carotei pentru gaurirea peretilor il reprezinta si lipsa vibratiilor pe langa acuratetea marginilor.

Pentru ca noi abordam lucrarile pentru care suntem solicitati intr-o maniera exhaustiva, in pretul achitat este inclusa inclusiv curatenia necesara in urma procesului de gaurire in beton. Va multumim ca ati ales sa vizitati paginile website-ului nostru si speram ca informatiile furnizate au fost utile. Ne puteti contacta la orice ora din zi sau noapte si veti beneficia nu doar de acelasi standard al lucrarii dar si de acelasi pret. Stati in siguranta si apelati la un profesionist!