Aerisirea caloriferului

Atunci cand toamna isi face aparitia, va ganditi la gazul pe care il veti consuma pe tot parcursul iernii pentru a va incalzi locuinta. Ceea ce multi nu stiu este ca aerisirea caloriferelor este o metoda ingenioasa care va va ajuta sa faceti economie la gaze. Cum? Pe timpul verii datorita nefolosirii acestora, caloriferele se incarca cu asa numitele bule de aer care impiedica agentul termic sa incalzeasca total caloriferul si suprasolicita centrala. Pentru o buna functionare a centralei precum si a caloriferelor, specialistii recomanda sa aerisiti caloriferele cel putin o data pe an. Astfel ca, firma nostra ofera cele mai mici preturi pentru aerisirea caloriferelor din locuinta dumneavostra, iar rezultatul va fi garantat datorita echipei nostre de experti care va veni la usa dumneavostra, va rezolva problema si va face curat in urma lucrarii.

De ce sa apelez la altcineva atat timp cat pot si eu sa aerisesc caloriferul? Deoarece, datorita apei care se afla in calorifere, garniturile acestora imbatranesc prematur iar in cazul aerisirii, se pot rupe. Expertii nostrii va vor ajuta sa va intretineti caloriferele in cele mai bune conditii, inlocuind daca este nevoie orice piesa uzata sau garnitura imbatranita.

Calcarul, un impediment in aerisirea caloriferelor.

Chiar daca ati mai incercat sa va aerisiti caloriferul si a mers de minune, cu timpul, datorita apei de calitate slaba pe care o folosim zilnic, apar si depunerile de calcar. Nu in putine cazuri expertii nostri au intalnit depuneri de calcar chiar pe teava de aerisire a caloriferului, fiind nevoiti sa il dezasambleze si sa il curete cusubstante speciale. Chiar daca nu il vedem calcarul poate infunda nu doar arisirea ci si conductele, impiedicand transmiterea agentului tremic in fiecare camera si suprasolicitand centrala. Astfel ca, in aceste cazuri este nevoie de personal autorizat care va poate fi livrat numai de firma nostra instalator Bucuresti.

Din experientele anterioare in zonele Vitan si Pipera, datorita blocurilor vechi si a conductelor ruginite, instalatorii nostrii au avut mai mult de lucru, deoarece majoritatea persoanelor nu au aerisit la timp caloriferele sau le-au aerisit gresit indrumati fiind de persoane neoutorizate.
Astfel ca, in cazul unei instalatii defectuase nu numai ca puteti risca sa vi se infunde cu impuritati tevile ci si centrala se poate defecta mai ales pompele acesteia datorita suprasolicitarii lor. Recomandam, o data la cel mult 5 ani sa se efectueze o curatare temeinica a instalatiei prin pomparea unuei substante speciale. Desigur, aceasta lucrare nu poate fi efectuata decat de catre firma instlator Bucuresti care va va oferi garnatia rapiditatii si a lucrarii efectuate. De asemenea, tot angalatii nostrii va vor spune atunci cand este momentul sa va achizitionati un calorifer nou, deoarece tot datorita apei si a impuritatilor acesteia, majoritatea radiatoarelor ruginesc dupa aproximativ 10- 15 ani.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru la sectiunea contact. Instalator Bucuresti va ofera garantia rapiditatii precum si a calitatii, angajatii nostrii fiind disponibili 24 de ore din 7 si se vor deplasa in cazul oricarei probleme la locuinta dumneavostra pe intreg perimetrul Bucurestiului.